Selasa, 17 Ogos 2010

The connection was reset

The connection was reset


The connection to the server was reset while the page was loading.
    *   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
          moments.
    *   If you are unable to load any pages, check your computer's network
          connection.
    *   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
          that Firefox is permitted to access the Web.

apekah ini. . .disaat dapat merajinkan diri membuat 'blog walking' kenapa ini juga yang terjadi. . .
adakah streamix mengalami masalah atau mempunyai bil yang tertunggakkah. . .argghhh. . .
tikk. . .tokkk. . . tikkk. . .tokkk. . .tikk. . .tokkkk. . .tunggu waktu berbuka jela macam ni. . .haha3x. . .

Isnin, 16 Ogos 2010

. . .salam ramadhan. . .

*sumber dari islamic-creed.com
sudah masuk bulan ramadhan rupanya. . .salam ramadhan untuk semua kawan² blogger semua. . .sempena ramadhan ini Screaming Free berehat dari sebarang aktiviti menjerit secara bebas di waktu pagi mahu pun malam hari bagi menghormati bulan mulia ini. . .salam ramadhan kepada yang beragama islam. . .hehe,terima kasih kepada semua. . .

Isnin, 5 Julai 2010

traffic & nuffnang

cmne nk maintain traffic & bg nilai kt nuffnang cpat jd byk ye. . .
traffic 'screaming free' mcm de yg x kena la. . .kwn² bg pndapat ckt. . .
kongsi² & share la pgalaman korg. . .sy ni bdk bru blaja gune blog. . .
*utk tatapan umum. . .

Khamis, 17 Jun 2010

S.O.C band join screaming free family. . .




About S.O.C:
Salam perkenalan dr Symphony Of Conspiracy Band(S.O.C) merupakan band baru yang berasal dari selangor.
Masih dlm proses suai kenal dlm m'dpt kn p'sefahaman utk m'jd lebih matang ktika berada di atas stage. . .
Tgh brusaha m'yiap kn 1E.P dlm msa yg tdekat ni. . .

Band Members:
azwan : 1st voc/guitarist
nad : guitarist
jerung darat : 2nd voc/bassist
man tohai : drummer

Isnin, 31 Mei 2010

still UNDER CONTRUCTIONS. . .


ermmm. . .msih dlm pmbinaan. . .

the Psyche band join screaming free family. . .


About Psyche Band:
Salam perkenalan dr Psyche Band merupakan band baru yang berasal dari selangor.
Mmg xdpt dinafikan agak ssh nak menghasilkan 1 karya seni yang memerlukan
bakat yang tinggi.Mrk cuba gabungkan bakat2 tpendam dan akhirnye terhasil jgk
lagu2 Psyche Band.. Terima kasih d ucapkan kepada Brainjelly yg bnyk
mmbantu terutamanya fyruz yg membantu dlm menyiapkan lagu Psyche Band.
Listen n enjoy our music n jgn lupa comment music Psyche Band...

Band Website: www.myspace.com/thepsyche
Band Members:
VOCALIST:ALIP
GUITARIST:NAD
BASSIST:NUD
DRUMMER:ERMAN

Influences: Band2 tempatan + band2 luar
Sounds Like: Apa yang kami suka,xyah pening2
Type of Label: Indie

Isnin, 24 Mei 2010

review markas operasi. . .




lokasi: selangor. . .
tempat: rumah lama yang kosong...
tahun : 2010



Ini studio jamm ke. . .???Guna jela pe yg ade utk bkarya(xde sape nk sponsor pn setakat ni). . .satu pmulaan yg ade hasil nye utk di kongsi pd semua. . .sape yg demand tu pi cari tmpt lain ler. . .tmpt ni xde pn suh daftar memberships. . .xde pn kna kn byrn utk jamm. . .

Sebuah jamm studio utk mengisi msa lapang telah dibangun kn. . .dgn m'dpt kn kbenarn dr ownner rumah & ketua kampung(de surat itam-putih yg di sain). . .wpn rumah agak usang dgn klengkapn pralatan yg x mcukupi. . .kwn² yg myokong pkembangn ni sudi meminjam kn(ni bkn sponsor) beberape pralatn utk kgunaan bsama. . .

Pmulaan yg mcabar, m'dpt tentangn dr pihak yg x suke dgn muzik wpn mrk skeluarga mnonton program b'bntuk hiburan dgn kuat nye di rumah. . .dgn cube mlakukn bberape pkara tmasuk mbuat aduan kpd majlis pbandaran. . .dia bnasib baik krn pihak kami x buat report polis dgn alasn mceroboh kaw. persendirian(ats nasihat dr pihak polis). . .

Mungkin masyarat di sekeliling tmpt ni lg gemar dgn gaya remaja bkumpulan mnaiki motosikal bramai² di jln raya b'banding remaja yg mghabis kn dgn muzik di sesuatu tmpt. . .wpn tmpt ni cma b'operasi dr pkl 5-7mlm. . .

Nmpk nye kna m'dpt kn dana(sape yg nk sponsor pape pn di alu² kn) yg besar utk memiliki studio yg bkualiti dan khidmat nasihat dr yg pakar dlm bidang ni. . .biar tmpt ini terus membangun dan berkembang supaya tidak smpai setakat ni je. . .skurang² nye dpt mgurang kn remaja diluar sana drpd myertai aktiviti yg kurang sihat. . .-screaming free-

[ selamat datang ]..

dtg singgah. . .sile la komen. . .

Website Speed Test

Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)
 
(eg. iwebtool.com)